Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Societat Coral de Sant Antoni, actuarà el 27 setbre a l'Ajuntament, en la XXXIV edició 'Retrobem la nostra música'


El concert, d'entrada gratuïta i aforament limitat. serà a les 21 hores en el Saló de Plens el divendres 27 de setembre i segons indiquen  el contingut es conformarà per una 'Selecció de peces corals de compositors valencians'.

Es tenen planificades per tant 8 peces; obres com a 'Sirena', del Mestre Tárrega; Serra de Mariola, 'El  Sereno', 'La Barraqueta', 'A la Voreta del Mar', 'Mareta, Mareta' i 'Al Vent' de Raimón.

El grup Societat Coral de Sant Antoni de Benaixeve que ha creat un esdeveniment al facebook per a aquest acte, convida també en ell a participar en la Coral, formant part d'ella als qui tinguen interès.












Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal