Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Estudiar no és senzill: Joves Verds de l'Eliana fan un Taller de Tècniques d'estudi. Dijous 19 i 26 setembre

No sols es tracta d'acudir a un Col·legi, Institut o Universitat. A més han d'aprofitar-se els ensenyaments que es reben o els textos que es lligen.

Comencen les classes i la major preocupació de la majoria és començar amb el curs, tant amb els reglats, com aquells que s'afigen també als no oficials..

Per a ajudar a aprendre algunes tècniques d'estudi i que es puguen aprofitar millor les hores d'aprenentatge, han preparat el grup de Joves Verds de l'Eliana un Taller: Seran, en principi dues sessions i seran gratuïtes. La primera el dijous 19 de setembre i la segona el següent 26 de setembre. de 17'30 a 20 hores al Centre Soci Cultural de l'Eliana

Ara que ja s'acaba l'estiu i comencen les classes de nou...
'Els Joves Verds de l'Eliana volem convidar-los a un taller especialment pensat per a qualsevol estudiant,en què us presentarem una sèrie de tècniques destinades a optimitzar el vostre rendiment.
Realment us el recomanem,ja que es tracta de sessions interactives totalment voluntàries i gratuïtes on es practicaran,de manera col.lectiva i entretinguda,nombrosos aspectes acadèmics(així com tècniques de relaxació) com:
-Aprendre a sintetitzar,expressar-se en veu alta,preparar-se per a un examen...
A més,també es podran tractar altres temes que proposeu.
La primera de les sessions és el dijous 19 de setembre,a les 17:30h al Centre Sociocultural.La segona,el dijous 26 de setembre a la mateixa hora.
El motiu de realitzar diverses sessions és garantir una major disponibilitat per part del públic,però també poder donar continuïtat a una activitat tan apropiada per al rendiment dels estudiants.
El taller será impartit per Vicente Gascón,psicòleg,sexòleg i membre d'Els Verds de l'Eliana,qui també podrá resoldre els vostres dubtes en relació a la matèria.
Així,esteu tots i totes convidades i esperem que gaudiu d'aquest taller tan divertit i útil."
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal