Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El divendres 27 de setembre 2013, l'Eliana homenatjarà a l'escriptor José Luis Sampedro


Serà un acte en la Biblioteca Municipal a les 19'30 i tindrà com a excusa el lliurament a la Biblioteca d'un dels 80 llibres que l'autor va editar en facsimil, amb els contiguts de la revista que, des dels 20 anys arreplega els seus articles; A l'any 2000 es va publicar el llibre referit. A la Biblioteca Municipal de l'Eliana li'l lliura, com a homenatge a José Luis Sampedro un veí de l'Eliana, amic de José Luis, que gaudia d'un d'ells'. Serà el primer d'una sèrie de llibres de José Luis Sampedro, amb els quals es dotarà la Biblioteca Municipal de l'Eliana.

A l'acte homenatge s'espera a qui va ser la seua esposa i també escriptora Olga Lucas, parlarà també el regidor de Cultura José Lorente i finalitzarà l'Alcalde José Maria Angel. Tot açò presentat pel veí de l'Eliana Lluis Andrés que va tenir la sort de ser el seu amic.

La participació d'Olga Lucas, vídua de l'escrit José Luis Sampedro, segons informa la regidoria de Cultura es per el fet que 'Quan Olga Lucas va tenir notícies del projecte, va voler participar amb una donació especial d'exemplars de l'obra de José Luis, i assistirà a un acte que servirà per a retre homenatge a un gran escriptor i al record que va deixar a l'Eliana, en la seua visita en l'estiu 2008'.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal