Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 4ª Fira de Comerç de l'Eliana durant el dissabte 8 i el diumenge 9 de juny al Parc de la Pinada


El Parc serà el lloc en el qual els comerciants i restauradors de l'Eliana, agrupats o no en l'Associació organitzadora VIU L'Eliana, trauran al carrer i exhibiran davant tots els seus comerços, les seus mercaderies i serveis. Una Fira que repeteix ja per quarta vegada i que, a dir de la pròpia associació organitzadora, malgrat la crisi produeix satisfacció als que acudeixen a ella, tant comerciants com a consumidors. La Fira en si ja és un espectacle i mostra la vida comercial d'aquest municipi de Camp de Túria.

Seran comerciants de l'hostaleria, restauració, de serveis, professionals, etc. El que la pròpia associació crida 'el nostre comerç més pròxim'.

La infraestructura es comparteix, perquè l'Ajuntament posa els estands, realitza la preparació d'infraestructura necessària i el Parc. Per la seua banda els comerciants posen el seu propi negoci, part de la infraestructura - de mans de l'Associació- i mantenen durant els dos dies l'atenció dels visitants. L'Associació VIU l'Eliana és l'organitzadora

És una simbiosi que treballa conjuntament per a consolidar, perquè ara és més necessari que mai, el xicotet comerç del municipi. El comerç que dóna els serveis perquè com també diu l'Associació hi ha 'una oferta importantíssima en qualitat, en varietat i de total confiança i és que a L'Eliana tenim de tot i a més bo. Acosta't a gaudir de les activitats, tallers i diversió que amb tota il·lusió els comerciants han preparat per a tots nosaltres!. És el moment de viure L'Eliana amb Viu L´Eliana'

Aquests són les dades que ens subministra l'Associació Viu l'Eliana.

En la passada edició, que es va celebrar en el mateix recinte, van acudir al voltant de 5000 persones en una sola jornada, entre residents de L´Eliana, estiuejants i ciutadans dels municipis confrontants. Donada la massiva afluència de públic i l'èxit comercial obtingut en la convocatòria anterior, l'organització, atenent a la petició dels seus associats, ha decidit ampliar la durada de la fira en el present any afegint una jornada més a la seua celebració.


La Fira del Comerç obrirà el dissabte 8 de juny de 2013 a les 10 del matí. A les 11 tindrà lloc l'acte oficial d'inauguració per part de les autoritats municipals. La Fira es mantindrà oberta fins a la matinada per a continuar l'endemà amb obertura a les 10 del matí i clausura a les 21 hores.
La Fira ocuparà una extensió superior a 3000 metres quadrats, dins d'un entorn de gran bellesa i atractiu com és el Parc de la Pinada de L´Eliana. La distribució d'aquest espai s'organitzarà per sectors en tres passadissos principals amb successives casetes de lona disposades per a cada expositor. Es calcula que participaran més de 50 expositors entre comerços, professionals, empreses de serveis i hostalers del municipi.


La Fira no es limitarà a una mera exposició i venda de productes. Tot el contrari: l'esdeveniment comptarà amb un amplíssim programa continu d'activitats lúdiques, actuacions, desfilades,...i una terrassa en la qual degustar esmorzars, aperitius, menjars, sopars i copes a l'ombra o abric de L'arboceda del Parc.


Entre les activitats, els xicotets i les seues famílies podran gaudir de castells inflables i altres atraccions especialment dedicades a ells. Hi haurà música ambiental, una trobada de cors en el qual participaran el Cor de Campanar, la Coral Polifònica d'Alcàsser i el Cor de l'Unió Musical de L'Eliana i també actuacions en directe que tindran lloc durant el matí, vesprada i nit. El grup valencià 'Eñe' estarà en l'escenari, tocant en directe, i serà un dels plats forts per a la nit de la IV Fira del Comerç.


 Finalment la invitació:

Una jornada a la qual Viu L'Eliana convida a tots els elianers a gaudir d'un complet dia en família, coneixent de primera mà les excel·lències del comerç local; un comerç que uneix a les seues bondats, la de seguir preservant el tracte entre persones.
Assabenta't de tota la programació ací!


El programa durant la 4ª Fira del comerç de l'Eliana


PROGRAMA  DE ACTOS 4ª FERIA COMERCIO  DE L´ELIANA

Sábado 8 de junio:

10:00 h: Apertura.
11:00 h: Inauguración oficial con autoridades.
12:00  h. En el stand de Login Vinatea: configuración de seguridad Router Vodafone y Teléfonica . Presentación de escudo web..

17:30 h. Taller creativo padres e hijos en stand de Taller Artesano
18:00 h: Talleres “Música en familia” ofrecidos por Musicorum en el stand de la asociación Viu L’Eliana.
18:00 En el stand de Login Vinatea: conexión de ordenadores a Internet a través de un movil Android. Configuración de cuentas gmail y su conectividad con Android.

19:00 h: Musical “Michael Jackson” a cargo de las escuelas deportivas de L´Eliana en el escenario.

19:30 h: Trobada de Cors: Campanar, Alcasser y L´Eliana
20:00 h. Gran sorpresa de la escuela de danza Adhara
20:00 h. Configuración de seguridad Router Vodafone y Teléfonica . Presentación de escudo web en el stand de Login Vinatea
20:30 h: Pasarela de moda, por comercios asociados de ViuL´Eliana en el escenario:
1.Monmenut. Ropa bebé-niño.
2. Ensacorroto-Mara. Ropa joven mujer.
3. Pilar Valverde. Indumentaria valenciana y trajes de ceremonia.
22:30 h: Actuación musical: Pop Rock a cargo del grupo “EÑE”

Domingo 9:
11:00 Conexión de ordenadores a Internet a través de un movil Android. Configuración de cuentas gmail y su conectividad con Android. En el stand de Login Vinatea

11:30 h: Talleres “música en familia” ofrecidos por MUSICORUM en el stand de la asociación Viu L’Eliana.
11:30 h. Taller de creatividad padres e hijos en el stand de Taller Artesano.
13:00 Configuración de seguridad router Vodafone y Telefónica. Presentación de escudo web en el stand de Login Vinatea

13:00 h: Actuaciones de baile funky y break dance, alumnos Centro Adhara en el escenario.
17:30 h: Taller de papiroflexia ofrecido por Taller Artesano, en el stand de la asociación Viu L’Eliana.
18:00 h: Patinada popular en el paseo del parque, alumnos de las escuelas deportivas de L´Eliana.
18:00 h. Configuración de seguridad Router Vodafone y teléfonica . Presentación de escudo web en el stand de Login Vinatea.

19:00 h: Actuaciones de baile funky juvenil y danza del vientre: Centro Adhara en el escenario.

20:00 Conexión de ordenadores a Internet a través de un movil Android. Configuración de cuentas gmail y su conectividad con Android. En el stand de Login Vinatea.

21:00 h: Clausura feria.








Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

3 comentaris :

  1. Una buena inicitaiva!!!

    ResponElimina
  2. Hemos estado y la verdad es que muy bien organizado todo, como todo lo que hace la Eliana !

    ResponElimina
  3. Enhorabuena a los comerciantes y al ayuntamiento de l'eliana por la organización

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal