Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida i els Verds de l'Eliana s'adhereixen a les concentracions contra la l'OMQE

La Concentració serà el 23 de magi dijous a les 19'00 hores a la porta de l'Ajuntaments.

Les concentracions han sigut convocades  per la comunitat educativa. Els col.lectius locals de Esquerra Unida i els Verds de L'Eliana s'adhereixen a les concentracions convocades i conviden a tots els elianers i elianeres a que es concentren el proper dijous 23 de maig a les 19,00 en la plaça del poble a la porta de l'Ajuntament, seguint la convocatòria general llançada per entitats com FAPA, Escola Valenciana i sindicats..

Un tema esencial com el sistema educatiu requereix d'un gran consens social, consens que en cap cas compta el projecte de LOMQE del Sr,. Wert, a excepció del beneplàcit de la conferència episcopal, que per altra no fa falta tenir-lo en un Estat aconfessional com el nostre, el projecte del Ministre Wert ha sigut clarament rebujat per tots el sectors de la comunitat educativa, com s'ha posat de manifest en les diferents mobilitzacions dutes a terme fins ara, no compta amb el vist i plau del Consell d'Estat i no ha sigut amplament debatut per totes les parts implicades.

És un projecte que clarament pretén imposar la visió que de l'educació retrogada i mercantilitzada té el Ministre, on les identitats culturals i lingüístiques son clarament menyspreades i on als alumnes se'ls tracta com residus  que han de ser classificats per "proves diagnòstiques".. per tot açó convidem a tota la ciutadania a acudir a les concentracions davant la porta dels seus ajuntamenst el proper 23 de maig, dijous a les 19,00. Per la retirada del projecte de la seua tramitació parlamentària, per la dimissió del Sr Wert.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal