Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els valencians omplen la plaça la Verge en solidaritat a les víctimes de l'accident del metro

La plaça s'ha quedat xicoteta, a la concentració del 3 de maig no cabíem. Per fi, les víctimes han sentit el suport del seus conveïns i el respecte e indignació per les mentires que han quedat demostrades.

Des del programa de Jordi Évole, el suport ha segut continuat, per internet, per email, i signant per a demanar que s'òbriga de nou la investigació.

foto LP
Crits demanant Justícia, mentres la secretaria de l'associació llegia el manifest i sobre tot referint-se contínuament al president de les Corts Cotino, demanant la seua dimissió, un home que s'amaga i no vol contestar i segons diuen els familiars anava comprant voluntats per a evitar accions judicials.

L'emoció en les paraules i en la cara dels familiars ho deia tot.

Una sol·licitud als professionals de FGV perquè 'recorden' i isquen a la llum els errors que es van tapar organitzadament, intentant evitar la responsabilitat i la negligència. No és possible que després de 43 morts i 47 ferits seguisca havent-hi zero responsables.

Després de l'emoció, crits, suport i després de tot s'han citat de nou per al 3 de juny, com ha dit la secretaria Beatriz Garrote, anirem als tribunals de nou i a les institucions. On siga menester. 'Si no hem tingut contestació, ni s'obri de nou la 'Comissió de Investigació', ha dit Beatriz Volem Justícia.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal