Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sis manifestacions del 1 de Maig recorreran les ciutats del País Valencià

Baix l'advertiment del govern que la desocupació creixerà més encara i que les seues polítiques no crearan ocupació fins a 'més enllà del 2016'. Els sindicats consideren aquest advertiment com el reconeixement de la incapacitat del govern i criden a omplir les places durant aquest 1 de maig

Des de València, Alacant, Castelló, Alcoi, Elda i Exls, convocades per els sindicats, es realitzaran baix L'ombra dels 6.202.700 aturats que a tot arreu de l'Estat segueixen patint la situació econòmica i la falta de polítiques de creació d'empleo. Tambè a Denia (11 hores Pl País Valencià) i a Gandia (12 hore, Passeig Germanies))

A València la manifestació començarà a les 11,30 hores des de la Plaça Sant Agustí.

Els sindicats exigiran al Govern central i al valencià alternatives a les polítiques de retallades, que solament generen major recessió, desocupació, pobresa i desigualtat. UGT PV i CCOO PV alerten del creixent risc d'exclusió social. A les convocatòries  s'uneixen també  la Intersindical i la CGT - aquesta començarà a les 12, es a dir al final de la manifestació.

Així ho han constatat avui els secretaris d'Organització de CCOO PV i d'UGT PV, Alfonso Arnedo i Carlos Vila, durant la presentació de les reivindicacions del pròxim 1 de Maig. Sis manifestacions recorreran els carrers del País Valencià sota el lema ‘No tenen límit. Lluita pels teus drets’.

Les mesures aplicades no serveixen per a “lliurar-nos d'aquesta malaltia”. El que la societat necessita és que el Govern aposte per l'Estat del benestar i la inversió productiva, i que tant el Govern central com el Consell deixen l'austeritat i no realitzen discursos buits i hipòcrites, amb afirmacions optimistes que enganyen a la societat. Per tant, en aquest 1 de Maig els sindicats tornen a exigir la reversió de la reforma laboral, de les retallades en la protecció social i fan una crida al empresariat, perquè es comprometa a crear llocs de treball. UGT PV i CCOO PV reclamen adoptar un gran acord polític i econòmic per l'ocupació, que canvie el nostre model productiu i que pose a la indústria i als serveis de qualitat en el centre per a poder eixir d'aquesta situació.

Tots dos dirigents han assegurat que de la crisi no s'eixirà amb les polítiques de la ‘troica’, ja que solament generen recessió, desocupació, pobresa i desigualtat. No és just que el sud d'Europa pague la crisi, i encara menys que la paguen els treballadors.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal