Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

¿És el Sindic de Greuges la solució de la neteja?

Cal traure del bagul de la desídia i del menfotisme alguna cosa per a que els ciutadans es troben d'alguna manera culpables de mirar cap a altra banda quan s'està veient diàriament la ineficàcia i mala gestió municipal de l'equip de Gobern de Sant Antoni. Açò ve a compte per que desprès de la publicació a les nostres pagines d'un article sobre el servei de la neteja viaria al municipi esmentat, un veí, diguem-li Ramon, ens ha passat una nota donant una possible solució per acabar amb la bruticia que invadeix quasi tots els carrers del poble.
Diu Ramon, el nostre informador, que si els veïns d'un carrer de Xàbia han aconseguit que s'obligue a eixe Ajuntament a netejar-los el carrer, també es pot aconseguir en Sant Antoni. La formula està, ens apunta, en acudir al Sindic de Greuges i denunciar la falta de neteja que pateixen els carrers des de  fa mes d'un any. En el cas de Xàbia, el sindic José Cholbi, va admetre a tramit la queixa dels veïns i traslladant-la al consistori va aconseguir que immediatament s'ordenés als serveis municipals la inspecció del carrer i prendre quantes fotografies foren precises per a confirmar la veracitat de la denuncia i en tot cas posar els medis necessaris per corregir-la. Tan fàcil com això i que la premsa de tot el país ha publicat.

De vegades, encara que siga de vegades, els polítics deurien d'atendre i fer cas a les queixes dels ciutadans ja que són els que paguen els impostos i els que decideixen cada quatre anys qui deu gestionar-los, els ciutadans no deuen implorar, més be deuen exigir.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

4 comentaris :

  1. Puede ser una solución, pero no se me ocurre la forma de hacerlo. Si lo hago individualmente, poco efecto tendrá. Si lo hacen las Asociaciones de Vecinos, supongo que tendrá más fuerza. Se le debería trasladar esa iniciativa para ver. Pero hasta que conteste van a pasar meses

    ResponElimina
  2. Me parece muy buena idea, deberian de empezar los miembros de los partidos de la oposición a nivel individual, porqué las aceras de sus casas también deben de estar sucias, y sus bolsas de basura sin recoger.
    Que cada uno de ellos presenten una denuncia y la publiquen en sus paginas web, asi los vecinos tendriamos una muestra.

    ResponElimina
  3. Per si serveix d'ajuda a tots aquells que hàgim decidit fer la queixa al sindic de greuges us reprodueixo el nom de la web Síndic de Greuges - Generalitat Valenciana, on s'explica els passo a donar i el formulari que cal omplir i enviar. Encara que la queixa també poden fer-la partits polítics i associacions, com apunteu als comentaris, és més efectiva si es fa individualment perquè aixi augmenta el nombre de queixes , com diguem a la nostra terra quan més sucre més dolç. La resposta és bastant rapida i en la majoria dels casos efectiva. No permetem que ens prenguen el pel impunement.

    ResponElimina
  4. Podria la asociación de vecinos o alguien preguntar a alguien de Xabia, como lo han hecho??.
    Saludos : Gaby

    ResponElimina

Mastodon NotaLegal