Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Plataforma d'Afectats de la Hipoteca denuncia actituds intimidatòries del govern local de Riba-roja que dirigeix Francisco Tarazona

La solidaritat ciutadana  ha fet que l'Ajuntament es retracte i anul·le els expedients sancionadors incoats.

En les resolucions, a les quals hem tingut accés, es reconeix que el problema és que l'Ajuntament no té llocs, ni espais per a realitzar publicitat social.

En la nota rebuda,  la PAH descriu intents de sancions, aplicacions arbitràries d'ordenances locals i persecució durant els dies en què anunciaven pel municipi la manifestació del passat 16 de febrer.
foto alguns dels ciutadans que acudiren
Les actituds intimidatòries van arribar a demanar documentació i identificar a cadascun dels voluntaris que repartien pel municipi els cartells de convocatòria de la manifestació. Documentació que es demanava sota la prevenció d'obrir-los expedient sancionador.

La reacció de la ciutadania va ser tal que, en menys de quatre hores, més de 25 persones van acudir als  locals de la Policia Local per a culpar-se per realitzar la mateixa activitat que els voluntaris de la Plataforma. En paraules dels portaveus de la PAH   "A la protesta van acudir entorn de 25 persones (en menys de 4 hores des de la segona identificació). En primer lloc, es va sol·licitar els nombres de placa dels agents que havien identificat als companys, facilitant solament un d'ells (l'altre es va haver de sol·licitar per instància). En segon lloc, la policia ens va remetre a l'Ajuntament perquè presentàrem la instància; d'aquesta manera, en l'Ajuntament presentem la instància de sol·licitud del nombre de placa de l'agent que no s'havia identificat, presentem una segona instància demandant taulons de lliure expressió i culpant-nos  en solidaritat amb els companys identificats, i sol·licitem una reunió urgent amb l'Alcalde Francisco Tarazona per a tractar el tema de les denúncies"

No és la primera vegada que el govern que dirigeix Francisco Tarazona del PP, té problemes amb les seues actituds i els moviments socials. Recentment un incident va elevar les queixes del 15M en un dels Plens municipals.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal