Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La PAH juntament als veïns de Mislata paralitzen un desnonament i els acompanyen els grups municipals d'esquerres

El desnonament que la família de Salomé Rodríguez ha sigut a punt de patir el 24 de gener i ha sigut finalment suspès per l'entitat bancària gràcies a la intervenció de la PAH , La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca que havia cridat a la mobilització en suport de la família i ha aconseguit que els grups d'esquerres del municipì juntament amb ciutadans/as i veïns/as s'uniren a la seua defensa . Tant EU com l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa ham estat.


Salvador Garcia, regidor d'EUPV
De fet, ha sigut l'alcalde l'encarregat de notificar-li a la família que es detenia el desnonament.

Tant el portaveu d'EUPV, Salvador García, la coordinadora local d'EUPV, Carmen Sepúlveda, com Bielsa, han estat des de primera hora del matí fent gestions davant l'adreça del banc per a deixar sense efecte aquest desnonament.

Així, l'entitat ha acceptat la dació en paga de l'immoble, de manera que la família quedarà lliure de la hipoteca una vegada lliure la seua casa.

A les portes de l'edifici s'han concentrat més d'un centenar de persones, entre membres de la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques (PAH) i veïns del municipi, per a tractar d'evitar el llançament judicial de l'habitatge, una actuació que finalment no ha sigut necessària.

Salomé Rodríguez s'ha mostrat molt agraïda amb tots els que se li han donat el seu suport i ha assegurat que “si hi ha voluntat política fèrria, es poden fer coses, sí es pot tenir una administració coherent”.

En aquest sentit, el portaveu d'EU, Salvador García, que s'ha trobat en tot moment al costat de l'afectada, ha explicat la moció presentada pel seu partit.

En ella, es demanda que el Consistori oferisca el servei d'un advocat a les famílies que s'enfronten a un desnonament, així com la constitució d'un òrgan, que atenga i controle aquesta pràctica en el municipi.

De fet, aqueix mateix matí, l'alcalde del municipi ha anunciat que en les pròximes setmanes s'engegarà un servei d'assessorament per a famílies en risc de desnonament.

Salomé, en atur ella i el seu marit des de fa dos anys i amb un fill de tretze, ha explicat que la detenció del desnonament ha sigut possible gràcies al suport mostrat per les associacions i la PAH, així com la per la implicació mostrada pel grup municipal d'EU i per Bielsa.

Per açò, ha animat a totes aquelles persones que es troben en la seua situació al fet que facen visible el seu problema i acudisquen a cercar ajuda, ja que d'aquesta manera “sí es poden aconseguir les coses

* informa Hortanoticias
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal