Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Es convoca una concentració el dijous 19 desembre en solidaritat amb els sanitaris que defensen la pública "la marea blanca"

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública, per a donar suport als metges, infermers/as, sanitaris, administratiu/as, ciutadans han convocat per al dijous  19 de desembre a les 19 hores a la Plaça de la Mare de Deu, en València, una concentració de Solidaritat amb "la Marea Blanca" 

Els metges,  infermers/as, sanitaris, administratiu/as i ciutadans porten molts dies defensant la Sanitat Pública, "la de tots". Han sigut coneguts ja com "la marea blanca", les seues concentracions, actes reivindicatius, protestes davant el Ministeri, en les portes dels hospitals, han arrancat la solidaritat i la simpatia de tots els ciutadans/as que estan amb els seus metges, defensant la sanitat pública i "barallant-se" perquè el govern frene les  propostes de privatització.

“Volem pacients, no clients”
“No acomiadaments, no trasllats forçosos”, han repetit durant les seues marxes els eslògans que portaven a les seues esquenes els treballadors que, durant tots aquests dies han corejat, una vegada i una altra, el lema de les manifestacions: “Volem pacients, no clients”. Els crits a favor del públic s'han repetit juntament amb uns altres com: “Sanitat sí, negoci no”, “Aquesta batalla no l'anem a perdre” i “Sí es pot, sí es pot”.

La sanitat no es ven
Els manifestants sempre han fet el recorregut parapetats després de dues grans pancartes en les quals podia llegir-se: “La sanitat no es ven, es defensa”.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal