Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En Bétera se sol·licita que la Llei Hipotecària siga modificada en el Congres per a afavorir la dació en pagament

 Ha estat presentada per Esquerra Unida la proposta perquè els representants dels veïns/as es posicionen i planifiquen polítiques municipals de vivenda i demanen al govern que actue com més prompte millor modificant la Llei Hipotecària.

Les iniciatives preses pel govern Rajoy no han convençut a quasi ningú, tampoc a les organitzacions com Esquerra Unida. Per açò a Bétera diuen que han presentat aquesta proposta davant l'Ajuntament.

El contingut de la mateixa ve a ratificar el que estan demanant en el Congrés de Diputats els representants de l'organització i així mateix el que la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca estan reivindicant.
 
Aquests són els  arguments de la proposta:

"Des del 2008, al Congrés dels Diputas IU ha presentat diverses propostes i modificacions de la llei hipotecària, que no té parangó en la majoria de països occidentals, que permeta la dació en pagament de la vivenda de residència per can-celar el préstec. Els dos partits que han estat en el govern, el PP i el PSOE, han votat en tot moment en contra. El codi de Bones Pràctiques és l’única mesura, mol limitada, que s’ha portat a terme.

En els darrers quatre anys, des que va començar la crisi, s’han produït al voltant de 350.000 execucions hipotecàries en L’Estat Espanyol. Al País Valencià, es produixen al voltant de 72 desnonaments diaris. Hem arribat al límit, sent la comunitat autònoma amb més famílies desnonades de les seues llars de tot l’Estat.

La preocupació per la qualitat de vida, i en conseqüència per l’habitatge és una de les principals preocupacions de la ciutadania per què a ningú li agrada veure’s vivint al carrer i no es pot dur endavant un projecte de vida digna sense habitatge. No podem permetre que aquest dret fonamental siga “ciència ficció” i la desatenció del mateix “una realitat inegable”.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal