Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Al voltant de 300 persones es manifesten a Riba-roja amb el lema "ESTEM SOCARRATS" convocats pel 15M

La manifestació en defensa i pel manteniment dels boscos es va desplaçar durant el dissabte 17 al matí, al llarg de diversos carrers del municipi i en ella, van participar molts veïns/as que volien deixar patent la protesta per la situació que els incendis havien provocat en els boscos durant aquest estiu i la falta de mesures per a pal·liar-los i prevenir-los.

Riba-roja té la curiositat que el seu alcalde és Diputat Provincial de Bombers, per la qual cosa els incendis que van tenir lloc en la localitat són vists amb la doble perspectiva de la ineficàcia de l'alcalde en la seua doble funció institucional i de la necessitat d'adoptar mesures preventives.

 

A la convocatòria acudiren vora 300 persones, i al llarg del recorregut s’escoltaven consignes com “sense boscos no tenim futur”, “els incendis s’apaguen en hivern”, “responsables dimissió” o “alcalde, atiende, el pueblo se te enciende”. Es viviren moments especialment emocionants: al llarg del recorregut i quan la manifestació passava per davant de Mercadona, membres de l’Assemblea 15M despenjaren a la façana una pancarta on es podia llegir “ESTEM SOCARRATS”. També al final del recorregut, a la Plaça de l’Ajuntament de la localitat, els organitzadors van abocar mostres de fem arreplegat dels boscos de la zona, acompanyat d’arbres cremats també arreplegats. Membres del 15M i de diversos col•lectius ecologistes, van participar al parlament final, on van expressar la necessitat d’implicació de les Administracions Públiques en les tasques de prevenció d’incendis, així com de la conscienciació ciutadana a l’hora de mantindre els boscos nets.

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal