Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: La Pineda de Navarrete, una nova zona verda per al gaudi dels veïns

Fidel a la línia començada fa anys de dotar a L'Eliana de zones verdes, el seu Ajuntament, ha acabat de restaurar i millorar la zona paisatgística de la Pineda de Ramón Navarrete. Aquesta zona que ocupa una superfície de 21.412 metres quadrats i que va ser adquirida pel consistori amb la intenció de dotar-la de servicis per al gaudi de la naturalesa dels elianers esta dotada de taules de pic-nic, jocs infantils i zones de multi-aventura per a fomentar l'ús públic d'aquest nou espai verd.

El cost de les actuacions s'ha valorat en 58.000 €, el 60% dels quals ha estat subvencionat per la Diputació. A més a més de condicionar vores i sengles i instal·lació de papereres i caixes-nius s'ha tingut molt en compte la recuperació de la vegetació autòctona aixi com l'adequació de l'entorn urbà.

Al tractament silvícola i fitosanitari dels arbres existents, a la millora de l'accés a la pineda i a la neteja i recollida d'enderrocs, s'han afegit el regularitzat del ferm i la col·locació de testes de fusta de pi vorejant el traçat.

Els panells informatius han sigut substituïts per elements nous, entre els quals s'inclou un plànol indicatiu de com arribar des de la pinada fins al Parc Fluvial del Túria.

En fi un nou parc per a que els veïns de L'Eliana puguen gaudir d'ell. Enhorabona.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal