Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un Ajuntament molt espavilat

Veïns de l'Associació de Colinas ens han fet arribar un correu documentat i amb fotos, en el que al mateix temps que es feliciten, denuncien l'oportunisme electoralista del Gobern Municipal al veure com s'afanya en netejar, podar i desbrossar alguns carrers del municipi. Diuen en la nota que veient estes actuacions caldria que cada dos o tres mesos es convocaren unes eleccions locals. ¡Els veïns ho agrairíen!

Tot i anar amb molta rapidesa, els poc diners dedicats a aquest apartat, no son bastants per a poder deixar lluit i pulcre el Terme abans del dia 22. La queixa, segueix dient, "si l'Ajuntament de Sant Antoni dedicara una part del pressupost municipal a la neteja, diuen els veïns, no es veurien ara amb el cul a l'aire i evitarien eixe ridícul tan espantós que estan fent aquestos dies. No es de rebut que mentre el Poble te tantes i urgents necessitats, s'estiguen dedicant els cales de tots, als actes que indirectament estan condicionant el vot dels ciutadans cap a la seua opció".

De tota manera s'alegren que a alguns veïns, malauradament no a tots, els haja arribat per fi el veure alguns carrers de Colinas un poc nets, ja que desprès del dia 23 tornaran a passar varis mesos de brutícia i desgavell.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. Ni yendo a velocidad de la lúz terminan todo el pueblo. Eso sí, las zonas visibles estarán terminadas para revista

    ResponElimina

Mastodon