Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A l'Eliana l'esquerra repetix i el PP canvia de candidat per al 22 de maig.

Seguix el principi de a la tercera va a la vençuda, però realment el que ha arribat és 'la vençuda' però referit a la candidata del PP. Tres eleccions no ha pogut aguantar. Asunción Quinzá, ha deixat el cap de la llista del PP per l'Eliana. En el seu lloc el nou candidat Sergio Montaner, que conscient de com ho té de difícil, s'encastella en el medi ambient com a mitjà per a buscar el buit que creu pot aconseguir.

No obstant això, en els grups de l'esquerra, els que formen govern. la cosa seguix amb claredat el criteri de mantindre el que funciona aspirant son els actuals. Tant el majoritari PSPV, com en EUPV, el candidat és el mateix de l'any pasat, la raó és clara. Continuen tenint, o han continuat tenint el suport dels electors del municipi.

En el costat del PSPV, José Maria Angel, manté el seu lloc en la llista i aspira a renovar l'Alcaldia, no pareix que puga haver-hi sorpreses, encara que en este aspecte convé recordar que l'Eliana vota Angel en les municipals i Pp en les Autonòmiques. És una disfunció que pot cridar-se malaltissa, o de pura sanitat democràtica, depén de qui ho mire.

En el costat d'EUPV, José Antonio Lorente Marco, un cap de llista que està donant bons resultats al seu partit, que des de l'equip de govern està portant una àrea estrela del govern municipal i ho porta amb molt èxit. l'Eliana és un referent cultural per a tota la comarca. José Maria Lorente aspira a renovar, com a mínim, el seu lloc de regidor.

El 22 de maig, els electors de l'Eliana tindran la paraula
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon