Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Del 25 al 27 de març, S'obri en l'Ateneu Mercantil de València una tenda d´ínmobles. CC INMO

S'obri en l'Ateneu Mercantil de València, durant aquest cap de setmana (25 a 27) una tenda exposició de venda d'immobles de la comarca.

El nom "CC INMO", i no sols seran immobles de la comarca, ja que les immobiliàries, entre elles les de la banca, ofereixen allí immobles que es troben a la Safor i en la Ribera. Però també habitatges que es troben acabades ien municipis de la Comarca del Camp del Túria. En l'exposició es podran trobar habitatges de La Pobla de Vallbona el preu dels quals està baixant d'una forma considerable; com a exemple podem trobar habitatges de La Pobla de Vallbona amb garatge inclòs, per valor entre 108.000 euros a 120.000. Es tracta de preus ja molt per sota dels quals van tenir les últimes VPO que es van vendre.

Algunes dels avantatges que s'ofereixen en l'exposició durant aquesta fira immobiliària són: regal durant tres anys del denominat “*Pack de la tranquil·litat” que inclou: Segur de Desocupació i ILT, Assegurança de vida i Accidents, Seguretat i Protecció de l'habitatge amb instal·lació d'un sistema d'alarma i altres modalitats com la “Hipoteca canvie de casa”, el segur de “protecció de pagaments” en cas de desocupació o incapacitat temporal o la denominada “Hipoteca 0” durant els primers tres anys, a més d'acords preferents de finançament amb entitats financeres de primer ordre. Procedents d'entitats financeres, CC INMO oferta també descomptes de fins al 35% i finançament del 100%.

La conversió de la nostra comarca en un parc temátic de construccions buides, és una de les consequències d'aqueixa última embranzida urbanística, que encara que no va ser únic en la zona, si que va afectar fonamentalment al Camp del Túria. Encara i és possible que per bastant temps, es veuran grups de construccions que es troben buides i que són l'horitzó de la CV35.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal