Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana premia els murals guanyadors del concurs per la Igualtat

L'Ajuntament de l'Eliana ha lliurat recentment els premis del I Concurs Murals per la Igualtat, una iniciativa emmarcada dins de les activitats programades amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que va tenir lloc el passat 8 de març.

Aquest concurs, dirigit a alumnes de cicle primari dels centres educatius del municipi, tant públics com privats, tenia com a objectiu sensibilitzar l'alumnat en la promoció de la igualtat entre dones i homes. En aquesta primera edició, han participat el col·legi Helios, el CEIP El Garbí, Montealegre i Virgen del Carmen, que han presentat un total de 20 cartells al concurs.

Els murals premiats, que prompte es mostraran en una exposició, tracten temes com dones referents de l'àmbit local, l'eliminació dels estereotips sexistes en l'educació i el treball, la corresponsabilitat domèstica, la conciliació familiar i laboral o la prevenció de la violència de gènere, entre d'altres.

L'edil de Polítiques d'Igualtat, Marta Andrés, ha destacat que amb aquesta iniciativa el consistori pretén "visibilitzar i sensibilitzar a través del dibuix sobre la importància de la igualtat", a més de fomentar la participació dels xiquets i xiquetes en aquesta matèria.

Un total de 20 cartells han participat en el concurs



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal