Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla intenta concretar en la Generalitat l'inici de les obres del CEIP Mozart

L'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro, i el regidor d'Educació, Javier Cervera, van mantindre ahir una reunió amb el director general d'Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana, Víctor García, per a informar-lo de l'evolució de les obres del CEIP Mozart.

El director general ja va visitar fa uns mesos la parcel·la on s'està construint el nou col·legi per a conéixer de primera mà el projecte i les tasques que s'estaven realitzant.

Així bé, l'objectiu del Consistori és treballar d'acord amb la Generalitat i mantindre el contacte en tot moment per a poder avançar en les obres a bon ritme i de la millor manera possible.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon