Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una Escola de Pares i Mares que a Loriguilla ha sigut organitzada per l'Escola Infantil Mandarina


L'Escola Infantil Mandarina posa en marxa la primera Escola de Pares i Mares 


La setmana passada, l'Escola Infantil Mandarina de Loriguilla va realitzar  la primera Escola de Pares i Mares amb l'objectiu d'involucrar a les famílies en l'aprenentatge dels xiquets i xiquetes.

En la trobada, que va tindre molta afluència, es van tractar temes com el desenvolupament del llenguatge i els seus possibles senyals d'alarma, com aplicar la disciplina positiva i com actuar davant una "rabieta".

A més de les professores i l'equip directiu, aquesta primera Escola de Pares i Mares va comptar amb la presència de Sandra Ferrà, logopeda i especialista en atenció precoç.

D'altra banda, es va aprofitar la reunió per a realitzar un sondeig a les famílies i descobrir quins temes són d'interés per a les famílies per a continuar tractant-los en les pròximes trobades.

L'objectiu de Mandarina és continuar amb l'Escola de Pares i Mares el pròxim curs i dur a terme una trobada com a mínim una vegada per trimestre.

D'aquesta manera, la relació entre l'Escola Infantil i les famílies continua afermant-se, ja que la implicació dels pares i mares en l'aprenentatge dels seus fills i filles és primordial per a un correcte desenvolupament.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon