Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Segona edició del Concurs Nacional de Clarinet ‘Llíria, Ciutat Creativa’ es celebrarà al juny


El Conservatori Professional de Música de Llíria acollirà, els dies 18 i 19 de juny, la 2a edició del Concurs Nacional de Clarinet "Llíria, Ciutat Creativa", organitzat per S&M Music amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat. 

Durant estes jornades les persones amants del món del clarinet i de la música podran disfrutar tant del concurs com de les diferents activitats programades: masterclass, visites guiades, gastronomia, exposicions d'instruments i accessoris a càrrec de les principals marques del sector, a més dels concerts i els lliuraments de premis que es duran a terme en finalitzar cada jornada.

Per al regidor d'Ensenyaments Artístics, Paco García, esta trobada "ve a completar l'elenc d'activitats, setmanes culturals i jornades formatives que al llarg del curs realitza el Conservatori de Música. A més, enguany, els participants i els seus acompanyants podran disfrutar de visites guiades a la nostra ciutat organitzades per Turisme Llíria tant el dissabte 18 com el diumenge 19 de juny".

"Des de la Regidoria apostem per la fusió de música i patrimoni, símbols d'identitat de la nostra ciutat que ens acompanyen com a Ciutat Creativa de la Música en la xarxa UNESCO", ha afegit. 

Nous premis
L'Ajuntament de Llíria ha dotat els primers premis de 5é i 6é curs d'ensenyaments professionals i els primers premis dels dos nivells corresponents als ensenyaments superiors amb un recital a realitzar dins de l'agenda cultural de la localitat. Igualment, la Unió  Musical i la Banda Primitiva de Llíria atorgaran un premi especial a l'aspirant pertanyent a la societat que obtinga la màxima puntuació en el concurs amb la realització d'un recital o concert dins de la programació cultural de cada entitat.

En esta mateixa línia, en esta edició el Conservatori Professional de Música de Llíria ha creat un premi especial per a l'alumne o alumna que obtinga la màxima puntuació en el concurs. El premi consisteix en un lot complet de material per a l'instrument i partitures.

Des de l'organització també s'apunta que enguany han augmentat la quantitat de marques col•laboradores, la qual cosa ha permés millorar la quantitat de premis que s'atorguen. Tots els guardons patrocinats per estes firmes consisteixen en material per al clarinet així com partitures, canyes, filtres, barrilets i complements per a l'instrument.

La directora del Conservatori de Llíria, Amparo Esteve, ha assenyalat que, esta nova edició del Concurs Nacional de Clarinet, "situa a la nostra ciutat, al centre educatiu i els seus ensenyaments musicals en la primera línia del panorama musical valencià, on es podran donar cita clarinetistes de tota Espanya". Per això, ha animat "a totes les persones estudiants de clarinet al fet que puguen vindre, participar d'est concurs pedagògic i disfrutar d'una ciutat plena de música i llocs emblemàtics com és Llíria".

Les inscripcions estaran obertes fins al 31 de maig en la web www.smmusic.es.

 Bases II Concurs Nacional de Clarinet de Llíria, Ciutat Creativa


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon