Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana presenta la programació juvenil per als pròxims mesos





 Entre les novetats, un taller d'educació afectiu-sexual i un voluntariat juvenil

El passat divendres es va presentar a un grup de joves la programació que l'Ajuntament ha organitzat per als pròxims mesos de maig, juny i juliol. Després de consultar a la població juvenil aquelles accions que els agradaria fer en el seu temps lliure, l'àrea de Joventut ha desenvolupat una sèrie d'activitats d'acord amb els seus interessos.

Entre la programació, la ja coneguda 'l'Eliana et beca', que es divideix en dos períodes (juliol/agost, octubre/desembre) pensada per a aquelles persones que estan cursant un grau universitari o cicle formatiu que vulguen realitzar pràctiques remunerades en diferents espais municipals. També torna el curs de monitor o monitora de temps lliure (MAT), que prepara a l'alumnat per a intervindre de manera educativa en activitats d'oci infantil i juvenil. El curs tindrà una durada de 310 hores i s'impartirà els matins del mes de juliol.

Entre les novetats d'enguany es troba el taller d'educació afectiu-sexual dirigit a joves d'entre 14 i 25, i el 'Welcome Summer' durant el mes de juliol amb activitats esportives, gastronòmiques i musicals. A més del 'Tour Jove: Aprenem l'idioma i descobrim l'Eliana', un programa de voluntariat amb l'objectiu d'integrar als i les joves que han vingut a la localitat i que provenen d'altres països per a ensenyar-los l'idioma i el municipi i que es durà a terme els dijous per la vesprada. I les 'Rutes creativa't', amb visites a l'Observatori del Canvi Climàtic i l'Alqueria de Machistre, per a fomentar la participació i el compromís amb el medi ambient entre els més joves durant el mes de juny. I el taller de 'podcast' per als matins del mes de juliol, on aprendran tot el necessari per a la seua creació, enregistrament, edició, publicació i promoció.

El regidor de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha animat als i les més joves del municipi a què participen en aquestes activitats programades específicament per a ells i elles que busquen donar resposta a les seues inquietuds i demandes. A més, ha recordat que el pròxim mes de juny finalitzarà el taller d'arts escèniques en el qual han participat una quinzena de persones i que tornarà a l'octubre.

 Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon