Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria crea un nou accés a les urbanitzacions de l'entorn de Sant Vicent per la zona del Prat


L'Ajuntament de Llíria ha finalitzat les obres del nou accés a la urbanització de Puig i Lis i a la resta de l'entorn del parc de Sant Vicent. Esta actuació, promoguda per la Regidoria de Mobilitat Sostenible, ha comptat amb una inversió de 345.000 euros. 

Segons ha explicat l'edil de l'Àrea, Paco García, "esta nova via que ja està oberta, compta amb un doble carril d'entrada i eixida, una rotonda d'interconnexió en l'entrada de les urbanitzacions i al mateix temps s'ha creat un carril bici que discorre al costat d'esta, el qual connecta El Prat amb les diferents urbanitzacions que hi ha al voltant del parc de Sant Vicent".

Igualment, esta inversió "era una vella reivindicació dels veïns i veïnes que resideixen en esta zona del municipi, ja que tenien com a únic punt d'accés pavimentat el pas pel polígon de Rascanya, la qual cosa els obligava a realitzar un rodeig de més de 1,5 quilòmetres per a accedir als seus habitatges", ha apuntat García. 

L'alcalde de la localitat, Joanma Miguel, que ha assistit a l'acte de recepció de les obres i a l'obertura d'esta nova via de comunicació urbana, ha assenyalat que, "Llíria avança en la posada en marxa de noves millores per a les urbanitzacions, en esta ocasió amb la dotació i construcció d'un accés de vital importància per a l'habitabilitat i sostenibilitat del municipi, ja que amb el mateix les persones residents s'estalviaran l'haver de recórrer més quilòmetres per a arribar als seus domicilis i s'abocaran menys emissions de CO₂".

Nova rotonda Camí Contienda
En esta línia de millores, el primer edil també ha anunciat que es millorarà la seguretat viària en la zona del Camí de la Contienda, entre les urbanitzacions de Vall de Llíria i Edeta, amb la construcció d'una nova rotonda que facilite els accessos, així com dotar a les entrades i eixides de les urbanitzacions amb major grau de seguretat, tant per a les persones conductores com per als vianants.
 


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon