Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil acull la mostra “Construcció identitària: Des de les arrels més profundes”, de Llenia Villanueva Arrué

L'exposició es podrà visitar a l'Espai de la Dona fins el dia 20 de maig

El proper 13 de maig s'inaugurarà a Benaguasil l'exposició de l'artista Ilenia Villanueva Arrué, que porta per títol Construcció identitària: Des de les arrels més profundes.

La mostra artística, en què col·labora l'Ajuntament, ens reuneix a un recorregut familiar que abasta un passat llunyà i la seva vinculació amb els temps posteriors. És focalitza en aquest arribat que es manté latent a les noves generacions i que dóna lloc a la conformació de la identitat pròpia.

 L'objectiu de l'artista és plasmar aquestes característiques del “jo” actual que atenen aquesta memòria i identitat que es transmet després de diverses generacions. La pertinença al “clan” com a marca.

Aquest projecte ha estat comissariat per Natividad Navalón, Teresa Cháfer i Fernando Evangelio, catedràtics de la Universitat Politècnica de València. La informació que ha fet possible el desenvolupament d'aquest projecte ha estat fruit de la indagació profunda a l'àmbit familiar i al propi ésser de l'autora.

La mostra es podrà visitar a l'Espai de la Dona fins al 20 de maig. i al Campionat d'Espanya i Open Internacional disputat a Tenerife.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon