Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant amplia l'horari d'ecoparc perquè hi haja servei de dilluns a diumenge

  


D'esta manera, el nou horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 18 hores. Els dissabtes i diumenges estarà obert de 8 a 14 hores. Així, el servei d'ecoparc s'amplia respecte al passat quan no s'obria els dilluns.

Gabriel Castellano, regidor d'Obres i Serveis i vocal de l'equip de govern del Consorci València Interior, ha fet un important treball des del Consorci per a aconseguir una ampliació de l'horari que redundarà en benefici per a la ciutadania amb serveis ampliats.

 "Volem donar les millors eines als veïns i veïnes i, per este motiu, hem aconseguit que s'amplie un dia més el servei de l'ecoparc que està instal·lat en el terme. L'esforç que realitzem en el Consorci València Interior ha tingut la seu recompensa al nostre poble", ha explicat Castellano.

"Després d'esta ampliació d'horari, obrirem l'ecoparc tots els dies de la setmana perquè la ciutadania tinga la possibilitat d'ajustar-se a l'hora i el dia que millor li vinga", ha recalcat el regidor, qui també és vocal de l'equip de govern del Consorci València Interior.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon