Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un accident amb dos cotxes incendiats provoca retencions en la Pista d'Ademús


   

   Un accident múltiple amb dos cotxes incendiats provoca retencions aquest divendres 8 d'abril a la vesprada en la Pista d'Ademús, cap a València, durant l'inici de l'operació especial de trànsit de Setmana Santa.

   El sinistre s'ha produït a les 14.30 hores en el quilòmetre 4 d'aquesta carretera, la CV-35, a l'altura de Burjassot, amb dos cotxes i dos motocicletes implicades, segons el Centre de Gestió de Trànsit.

   Les flames estan controlades des de les tres de la vesprada, després que una dotació de bombers de Burjassot s'haja desplaçat a la zona. No hi ha hagut que rescatar cap ocupant dels vehicles, informa el Consorci Provincial de Bombers.

   Dos hores després de l'accident, el carril dret de la CV-35 ha reobert al trànsit després de retirar els turismes incendiats. Hi ha uns quatre quilòmetres de retencions en sentit València a les 16.40 hores.


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon