Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Setmana d'activitats per als Majors de Loriguilla, del 9 al 15 de maig

L'Ajuntament de Loriguilla, a través de la regidoria de Majors que dirigeix ​​Sara Navarro, ha organitzat gran varietat d'esdeveniments dirigits a la gent gran del municipi, del 9 al 15 de maig, amb l'objectiu de promoure'n el desenvolupament sociocultural i potenciar-ne la integració social.

Per al Consistori és molt important fomentar la participació i l'envelliment actiu d'aquestes persones, per això ha programat activitats de tota mena.

La Setmana dels Majors començarà amb l'excursió a Altea, per a la qual cal inscriure's a l'ajuntament abans del 29 d'abril de 12.00 a 14.00 h.

Dimarts 10, la jornada començarà amb una activitat de gimnàstica a la Llar del Jubilat, després de la qual es farà un dinar. Aquell mateix dia a la tarda començaran els tornejos de parxís, dòmino i birles ia la nit hi haurà sopar de cabasset i karoke.

L'endemà, l'11 de maig, la Guàrdia Civil impartirà una xerrada a les 10.00 hores i es prepararà un esmorzar. A la tarda, es continuarà amb els tornejos ia les 21:00 hores hi haurà sopar de cabasset i un espectacle a càrrec de la vedette Sonia Armela.

La Setmana dels Majors continuarà el dijous 12 amb una xerrada sobre nutrició i un dinar pels socis de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Loriguilla. Com els dies anteriors, a la tarda es duran a terme els tornejos, i per finalitzar la jornada, s'organitzarà un sopar de cabasset seguit de bingo.

El divendres 13 al matí, les persones més grans de Loriguilla podran gaudir d´una excursió al castell de Riba-roja del Túria i un pic-nic. El dia continuarà amb els tornejos i finalitzarà amb un sopar de cabasset i un espectacle a càrrec de Charly Showman.

El dissabte 14 es disputaran les finals dels tornejos i, a la nit, després de finalitzar el sopar de cabasset hi haurà ball.

Per finalitzar amb la setmana d'activitats, el diumenge al matí es farà una missa a la parròquia Sant Joan Baptista i es prepararà una paella gegant a la Casa de la Cultura. A la tarda, diversos socis interpretaran el sainet “Casa Nicasia”, es van lliurar els premis del campionat i hi haurà ball amenitzat pel grup Hechizo.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon