Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puja un 61,1% els usuaris de l'autobús urbà a la Comunitat

   La Comunitat Valenciana és la segona autonomia en la qual més ha pujat el nombre d'usuaris de l'autobús urbà al llarg del mes de febrer de 2022, un 61,1% més, molt superior a l'increment nacional del 37,7%, segons les dades aportades per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) arreplegades per Europa Press.

   La dada va pujar en totes les comunitats liderades per la Regió de Múrcia (79,5 per cent), Comunitat Valenciana (61,1 per cent) i Principat d'Astúries (53,4 per cent).

   Per contra, els menors increments s'han registrat en a Aragó (15,9 per cent), Canàries (22,8 per cent) i País Basc (24,8 per cent).

   En termes absoluts, Castella i Lleó ocupa l'octava posició en ús de l'autobús urbà, amb 4,29 milions de passatgers, classificació que al febrer encapçala Madrid, amb 34,91 milions d'usuaris, seguida de Catalunya (20 milions), Andalusia (13,12 milions), Comunitat Valenciana (8,61 milions), Aragó (7,46 milions), País Basc (5,85 milions) i Canàries (4,49 milions)


.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon