Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebrarà una jornada sobre la Terra en el marc del Festival Ecozine




Serà el divendres 29 d'abril i servirà també per a reconéixer a entitats locals compromeses amb el medi ambient

Divendres que ve 29 d'abril, i aprofitant que l'Eliana és una de les seus del Festival Ecozine, el consistori ha organitzat una jornada especial amb diverses activitats entorn del Dia de la Terra 2022 que es commemora hui.

La programació arrancarà al matí amb la reunió del Consell de Xiquetes i Xiquets i la presentació de l'Observatori de la Ciutadania Ambiental (OCA). A la vesprada, seguiran els actes oberts ja a la ciutadania en general al Centre Sociocultural. A les 18 hores, l'alumnat de l'IES l'Eliana exposarà els treballs realitzats en el taller MAKEA, i posteriorment es projectarà la pel·lícula de la Secció Oficial d'Ecozine 2022. A les 19 hores tindrà lloc una taula redona titulada 'La Terra, la nostra casa, la nostra mare' que comptarà amb la participació de Maite Mompó, de Stop Ecocidio, María José Sales, experta en qualitat de l'aire i de la comunicadora Pepa Úbeda. El debat estarà moderat per Mónica Ibáñez. 

L'Eliana torna a ser, per tercer any consecutiu, una de les seus de la 15é edició d'Ecozine Film Festival, un certamen que té com a finalitat divulgar, exhibir i premiar pel·lícules de ficció, animació i documentals de temàtica ambiental, a més de promoure activitats paral·leles relacionades amb els audiovisuals i el medi ambient. Així, des del passat 11 d'abril la localitat ha acollit la Secció Joves que compta enguany amb una programació de 6 curtmetratges i amb tallers de contra-publicitat i bioblizt. El pròxim 13 de maig conclouran les activitats amb l'acció 'Enfocats: joves pel clima' i la projecció de 'In all kinds of weather' que comptarà amb la presència dels cineastes internacionals Constanze Alma Wouters i Rob Jacobs. 

La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, ha animat a la ciutadania a participar en la jornada del pròxim divendres, en la qual l'Ajuntament a més realitzarà el lliurament de reconeixements mediambientals a diverses entitats locals per la seua labor i trajectòria en la defensa contra el canvi climàtic.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon