Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'accident en les "Chorradores de Navarrés" causa la mort a una mare i el seu fill , eren de Sant Antoni de Benaixeve

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha declarat tres dies de dol oficial

La zona on s'han produït els fets compta amb un xicotet pont de fusta i salts d'aigua d'uns sis metres

Una mare i el seu fill han mort aquest diumenge 24 d'abril al migdia després de caure en un gorg del paratge conegut com "Els Chorradores de Navarrés". Segons ha informat el Consorci de Bombers de València, sobre les 13.30 hores s'ha rebut el primer crit d'alerta en la qual es notificada que la mare i el xiquet havien caigut a l'aigua.

Fins allí s'ha mobilitzat un dispositiu amb Grup de Rescat a Altura GERA del Consorci amb helicòpter de rescat de Generalitat, bombers del parc de Xàtiva, bombers voluntaris de Navarrés, sergent d'Alzira, Oficial del Consorci, i unitats de bombers forestals de GVA-Sgise.

Quan van arribar els agents, altres persones que estaven en la zona ja havien extret de l'aigua a la dona, però encara no havien localitzat al xiquet. Van ser els bombers voluntaris de Navarrés els qui finalment l'han localitzat i ho han pogut traure de l'aigua. Tant la dona com el menor han sigut atesos pels mitjans sanitaris, però finalment s'ha confirmat que es trobaven morts.

Membres del Grup a Altura GERA del Consorci, i del GREIM de la Guàrdia Civil, han rescatat els cossos sense vida una vegada han comptat amb autorització judicial.

La zona on s'han produït els fets compta amb un xicotet pont i salts d'aigua d'uns sis metres.

Foto dels bombers recuperan els cossos


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon