Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Vall d’Uixó acull el concert ‘Carrer’ amb No Falla


El concert de la banda No Falla tindrà lloc a la plaça de la Pau el pròxim 24 d'abril, a les 21:00 hores. Organitza l'Ajuntament de la Vall d'Uixó-Regidoria de Cultura.

La banda No Falla ha estat l'autora del CD anomenat Carrer del Mural Sonor, dedicat a la música festiva, d'esperit alegre, combatiu i a la reivindicació.

El grup ret tribut a les grans formacions que ens van fer vibrar a places i carrers: Obrint Pas, La Gossa Sorda, Orxata Sound System… La conformen integrants de grups en actiu com ara el Diluvi, Mafalda, SMOKING SOULS o Funkiwis entre altres. El grup està format per Bàrbara López de Mafalda, Anna Millo de The Dance Crashers, Clara Calvo de Candela Roots, Pau Camps i Josep Bolufer d'Smoking Souls, Jota Terranegra de Funkiwis, Andreu Ferre i Joan Mayor d'El Diluvi, Lucía Bisquert de Sedajazz i Nina Dinamita i la Swing Milicia, i Tània Camacho de Freak Fandango Orchestra.


Patri * Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon