Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Ronda Nord-est de la CV-370 per Vilamarxant podría iniciar-se l'any vinent


Segons informen de l'Ajuntament de Vilamarxant, l'alcalde Xavier Jorge,  junt al regidor Héctor Troyano i l'arquitecte municipal, han mantingut una reunió telemàtica amb el diputat provincial per a avançar en els tràmits per a continuar millorant la mobilitat en el terme i traure el trànsit rodat del nucli urbà.

Durant la cita, el diputat Rafael García responsable provincial d'infraestructures s'ha compromés personalment a incloure en els pressupostos del pròxim any el projecte bàsic de la ronda de la carretera a Riba-roja del Túria, iniciant d'esta manera els tràmits i projectes per a disposar d'esta segona variant.

Així mateix, els responsables municipals i de la Diputació han avançat en la revisió de l'estat de la via de ciclovianants entre Vilamarxant i Riba-roja. En l'actualitat s'estan acabant els plecs administratius per a licitar en breu la redacció del projecte de construcció.

El reasfaltat i la senyalització de la travessia que creua el nucli urbà i la reparació d'altres xicotets detalls com la renovació de baranes del barranc van ser uns altres dels temes que es van tractar.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha destacat "la forta col·laboració entre l'Ajuntament i la Diputació per a fer del municipi un poble més amable i amb un futur prometedor".

"La nova variant CV370 és fonamental per al desenvolupament de Vilamarxant i és fonamental que el projecte vaja avançant progressivament, com comprovem reunió rere reunió", ha agregat el primer edil.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon