Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En el mes de març la Seguretat Social guanya a la Comunitat Valenciana 14.862 afiliats de mitjana

   La Seguretat Social ha guanyat a la Comunitat Valenciana una mitjana de 14.862 cotitzadores al març en relació amb el mes de febrer (+0,74%), la qual cosa ha situat el nombre total d'ocupats en 2.012.472, segons dades del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions publicats aquest dilluns.

   Respecte als treballadors que encara estan inclosos en expedients de regulació temporal d'ocupació (ERTO), la xifra s'ha situat en els 6.324.

   A nivell estatal, s'ha guanyat al març una mitjana de 140.232 cotitzadores respecte al mes de febrer (+0,71%), en línia amb el creixement habitual dels mesos de març dels exercicis anteriors, fins al total de 19.834.504, i, amb la dada d'últim dia de mes, s'han sumat 102.393 cotitzadors.

   En el tercer mes de l'any quedaven en el conjunt d'Espanya un total de 96.603 treballadors en expedients temporals --79.441 ERTOs no Covid-- després d'eixir d'ells 18.708.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon