Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El I Fòrum JoveSab de Sant Antoni de Benaixeve termina amb gran participació i propostes dels assistents

S'integraran més Fòrums en el calendari d'accions anuals, segons informen des de la regidoria

La regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut, a través de Sabjove, va organitzar dissabte passat el I Fòrum JoveSab del  municipi de Sant Antoni de Benaixeve, una trobada entre adolescents, joves i membres de l'equip de govern per a dialogar i abordar els temes que els preocupen.  El Fòrum es va celebrar a la Casa de la Joventut. 

El I Fòrum JoveSab va obtenir una gran participació per part dels i les joves, molts d'ells vinculats a diferents col·lectius i associacions del municipi. Es va tractar d'una trobada molt enriquidora quant a les propostes plantejades així com pel bon ambient entre tots els participants, que en finalitzar es van traslladar a la pista del mercat per a participar en una activitat de Tir amb Arc.

La major part de les propostes es va centrar en transport i medi ambient de Sant Antoni, i per al pròxim Fòrum - diuen des de la regidoría- es preveu abordar l'oci per als i les joves de Sant Antoni de Benaixeve. 

El Fòrum va estar coordinat pel tècnic de Joventut, Tano Sánchez i en ell van estar presents l'alcalde de la localitat, Quique Santafosta, i la regidora d'Infància, Adolescència i Joventut, Mª Elisa Plano.

Tant l'alcalde com la regidora van escoltar les propostes plantejades, van resoldre dubtes i van explicar totes aquelles polítiques que s'estan duent a terme des del consistori en relació als temes que interessaven als i les participants.

En paraules de la regidora, Mª Elisa Plano: "El Fòrum JoveSab és una eina de participació dels joves en la qual debatre i proposar, i que ofereix l'espai per a participar en el disseny de les polítiques locals, en el disseny de la política juvenil del nostre poble." "Estic molt satisfeta amb el I Fòrum JoveSab i desitjant que en els pròxims la participació dels i les joves de Sant Antoni de Benaixeve continue creixent" ha afegit.   L'edil ha assenyalat també que "Per a nosaltres com a equip de govern, i per a mi com a regidora de l'àrea, és important aqueix feedback amb els i les joves, així com el diàleg que es genera en el Fòrum. Ens dona la possibilitat d'escoltar directament la població jove al mateix temps que podem dialogar, intercanviar opinions i idees, i podem explicar directament les accions empreses, i recollir les propostes del conjunt dels i les joves." i "Crec que el I Fòrum JoveSab és un nou camí iniciat per a la participació de les persones joves en la vida del seu municipi, com a ciutadans i ciutadanes que són. Continuem avançant!" conclou.

Per part seua, el tècnic de Joventut Tano Sánchez declara: "Crec que el I Fòrum JoveSab sembra una llavor molt rellevant en la població en l'àmbit de participació juvenil. En aquest cas han participat persones joves vinculades al Grup Scout Tatanka, ACDSAB, Associació Hipàtia, Protectora d'animals, Falla Colinas, Falla Túria, les ambaixadores ODS, el Consell Municipal d'Infància, Adolescència i Joventut SAB, les delegades escolars i Corresponsals Juvenils SAB 2021-2022. Esperem ser moltes més en la pròxima edició" conclou."El nostre objectiu és donar a conéixer aquest espai de participació a tota la joventut de la població. Que puguen dialogar, detectar i traslladar inquietuds i interessos directament al seu equip de govern. Integrarem el Fòrum JoveSab en el calendari d'accions anuals perquè es perpetue en el temps i cresca" ha afegit Sánchez.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon