Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Consum ofereix 2.500 ocupacions per a la seua campanya d'estiu


   Consum està buscant 2.500 professionals per a incorporar-los a les contractacions de reforç de cara a la campanya d'estiu i per a substituir les vacances de l'actual plantilla de la cooperativa.

   Els llocs oferits són per a cobrir tasques bàsiques del supermercat, com a venedors de caixa reposició, venedors de frescs.

   La cooperativa valenciana ofereix jornades completes i parcials, amb una durada de contracte entre 3 i 6 mesos i amb una retribució d'accés de 1.200 euros bruts al mes, que pot incrementar-se en funció del lloc de treball.

   L'entitat es troba en ple procés de selecció de personal per als seus més de 460 supermercats. Per a accedir a les ofertes els candidats han de registrar-se en https://www.consum.es/trabaja-en-consum/

   Els requisits dels candidats són tindre el títol de l'ESO, una clara orientació al client, guanyes d'aprendre, actitud per al treball en equip i residència propera on s'ofereix el lloc.

   No és necessari experiència prèvia, ja que es facilitarà formació, detallen.

CONTINUÏTAT

   La temporada estival va des d'abril fins a finals de setembre i és possible tindre continuïtat posteriorment en funció de l'acompliment de cada persona.

   Des de Consum subratllen que ha generat prop de 900 ocupacions en 2021, fins a aconseguir una plantilla d'unes 18.300 persones. En els últims set anys , afigen, ha generat uns 6.800 llocs de treball estable i de qualitat, la qual cosa situa a la Cooperativa com la major generadora d'ocupació de la Distribució Nacional en relació a la seua grandària.

   Consum també ha renovat el segell Top Employers, per nové any consecutiu, fet que la consolida com una de les millors empreses per a treballar a Espanya.

   Aquesta certificació, recorden en un comunicat, "avala les bones pràctiques en matèria de recursos humans i valida la gestió de la cooperativa en matèria de personal, que ofereix condicions laborals excel·lents, dona suport i fomenta el talent, s'esforça per millorar les pràctiques dels seus treballadors i els permet evolucionar constantment".


* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon