Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil acollirà la Trobada Nacional de les denominades Confraries de Minerva


S'espera que al voltant de 300 persones procedents de tota la geografia espanyola participen a la VIII Trobada Nacional de Confraries de Minerva que se celebrarà els propers dies 14 i 15 de maig.

Benaguasil acollirà la VIII Trobada Nacional de Confraries de Minerva, organitzada per la confraria de Minerva de Benaguasil en coordinació amb l'Associació Nacional de Confraries de Minerva.

La cita que reunirà al municipi 300 confrares de tota Espanya, compta també amb la col·laboració de l'Ajuntament que, juntament amb la confraria ha col·laborat perquè els visitants tinguin la millor acollida possible al municipi.


Programació

La programació començarà el dissabte 14 de maig a les 9:30h amb la recepció de confrares, la entrega de material i la inauguració oficial que comptarà amb l'ssistència de l'alcalde de Benaguasil.
Tot seguit tindrà lloc la conferència Benaguasil: patrimoni cultural i història de la Confraria de Minerva, seguida a les 12:30h d'assemblea general ordinària de les Confraries de Minerva.
A les 14:15h tindrà lloc el dinar de germanor, ia les 18h la missa solemne i la posterior processó. La jornada conclourà amb el sopar oficial de la Trobada i el lliurament d´un recordatori a les confraries assistents.

El diumenge 15 de maig, a les 9h se celebrarà la Missa de Minerva del tercer diumenge de mes, a les 10:30h es farà una visita turística guiada pel patrimoni i cultura de Benaguasil, i la reunió de la junta directiva nacional de confraries de Minerva.

Finalment, a les 12:30h tindrà lloc un concert i la cloenda de la trobada, finalitzant aquest amb un dinar.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon