Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

À Punt estrena 'Mirada salvatge', una sèrie documental sobre la riquesa natural de la Comunitat Valenciana


   

   À Punt estrenarà dilluns que ve, 4 d'abril, a les 13.30 hores, el nou espai divulgatiu 'Mirada salvatge', una sèrie documental de 25 capítols de mitja hora sobre la riquesa natural de la Comunitat Valenciana.

   L'espai presenta una àmplia visió del patrimoni natural valencià a través de múltiples paratges representatius de la geografia, en atenció al seu valor ecològic i estètic, projectant-los com a grans reserves de vida salvatge.

   "Necessitem la naturalesa i l'aire lliure per a desenvolupar la nostra vida en plenitud i, afortunadament, la nostra comunitat atresora meravellosos i diversos ecosistemes", ha explicat Batiste Miguel, director del programa produït per Docuproducciones.

   'Mirada salvatge' mostra els tresors naturals ocults que té la Comunitat i que descobrix als espectadors mentre gaudeixen d'"històries interessants amb les imatges més espectaculars".

   Les seqüències més cridaneres relatives al comportament dels animals salvatges es desenvoluparan al llarg de cada episodi. Destaquen les visites tant a fons marins com a les muntanyes més importants de totes les comarques valencianes.

   Entre les zones que es visitaran destaquen el marjal d'Almenara, la Tinença de Benifassà, el Racó d'Ademús, l'Albufera de València, el Penyal d'Ifach, les Salines de Santa Pola i la Serra Gelada, entre molts altres.


* Pots llegir-ho per qué la font i Crònica som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon