Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni celebra el Día del llibre amb la presencia de huit coneguts autors el 23 d'abril

 A més, el Dia Pasqüer serà el diumenge 24 de vespradaTermini d'inscripció per a les activitats obert fins al 13 d'abril

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve celebra el Dia del Llibre 2022 i un Dia Pasqüer amb una sèrie d'activitats per a tots els públics. El Dia del Llibre tindrà lloc dissabte 23 d'abril a la Plaça de l'Ajuntament, i el Dia Pasqüer serà el diumenge 24 de vesprada.

Les activitats pel Dia del Llibre començaran a les 11 hores amb l'espai de les escriptores i escriptors de Sant Antoni de Benaixeve: Antonio Vallés, Adriana Rubens, Jaime Millás, Manuel Morera, Marta García de la Rosa, Juan Sepúlveda, Rafael Borrás i Alfonso L. Díaz seran presents per a donar a conéixer les seues obres i la seua trajectòria com a autors. En aquest espai també estarà present la papereria PaperSab, que col·labora amb la regidoria en la celebració d'aquest acte.

A les 11.30 hores tindrà lloc el Scape Room “El enigma literario” per a xiquets i xiquetes d'entre 8 i 12 anys, a la Sala Multiusos de la Plaça de l'Ajuntament. Per a participar cal inscriure's prèviament a través del següent enllaç: https://forms.gle/GCWuoNF2U9gGLiec7. Places limitades i inscripcions obertes fins al 13 d'abril.

També a les 11.30 hores la plaça acollirà el taller “Pequellibre” per a xiquets de 5 a 10 anys. Per a participar també cal inscriure's prèviament a través d'aquest enllaç: https://forms.gle/N7dfQvkKnQeEuLPi7. Places limitades i inscripcions obertes fins al 13 d'abril.

A les 12.45 hores tindrà lloc l'espectacle “Disparatario de Cuentos” per a tots els públics, i a les 14h finalitzarà el Dia del Llibre 2022. Tots els assistents podran recollir un marcapàgines i una bossa per als seus llibres.

Per a la vesprada del diumenge 24 la regidoria de Cultura organitza el Dia Pasqüer, amb una sèrie d'activitats en la zona situada entre els carrers Fotja, Piulo i Gafarró (https://goo.gl/maps/ZHiyUNtx7DZjRizE9).

A les 17 hores hi haurà un taller de catxirulos per a xiquets i xiquetes d’a partir de 4 anys i a les 18 hores jocs de pasqua. A les 18.30h es farà una pausa per al berenar amb mones de pasqua. Per a participar cal inscriure's prèviament en el següent enllaç: https://forms.gle/xYqcvV5o59mi3wDr9. Places limitades i termini d'inscripció obert fins al 13 d'abril.










Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon