Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Quasi tres anys després de les ultimes, les Falles tornaran també a Llíria


L'acte d'imposició de bandes a les falleres majors marcarà l'inici de la programació després de dos anys sense activitat festiva


L'inici de la pandèmia al març de 2020 va paralitzar la festa fallera a Llíria. Després de dos anys sense activitat, els monuments fallers tornaran als carrers de la capital del Camp de Túria. 

Les comissions de la localitat tornaran a trobar-se en el primer acte de les Falles 2022. Ests pròxim diumenge 6 de març, a les 12.00 hores al teatre de la Unió Musical, se celebrarà una gala d'imposició de bandes a les falleres majors de Llíria, Sonia Cervera López i Irene González Cancar, i a les representants de les sis falles del municipi. A la vesprada, a les 19.00 hores, tindrà lloc la Crida en la plaça Major per a anunciar la festa d'enguany. 

El dissabte 12 de març se celebrarà el Tren Faller. La nit de la plantà donarà pas a l'acte d'entrega de premis als millors monuments, en la jornada del 16 de març. El dia 17, el Grup de Danses i Rondalla "El Tossal" oferirà una ronda d'Albaes Falleres que recorrerà les diferents falles. 

La vesprada del 18 serà el moment per a un dels actes sempre més esperats per les falleres i fallers, l'ofrena que tindrà lloc en la parròquia de l'Assumpció, on també se celebrarà, el 19, la missa de la festivitat de Sant Josep. La Nit de la Cremà posarà fi a estes Falles especials que, sens dubte, tornaran a impregnar de vida els casals.

En este exercici, Sonia Cervera i Irene González, fallera major i fallera major infantil de Llíria, respectivament, voran culminat el seu regnat. Les comissions de la localitat també repetiran amb les seus representants de 2020.

Les reines de la festa a la localitat edetana tindran, a més, al seu costat, a les seues respectives corts d'honor. Sonia Cervera estarà acompanyada per Helena Gómez, Vicen Escribano i Raquel Miñano. Mentre que Irene González podrà disfrutar d'estes festes amb les xiquetes Carla Bustos i Chiara Miñano.

Finalment, destacar que la Falla Colón-San Vicente de Paúl, comissió fundada el 2019 i que es va quedar sense poder plantar per primera vegada l'any de l'esclat de la crisi sanitària, vorà per fi recompensats els seus esforços en el present exercici.
 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon