Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana Cinema torna per sext any amb més premis, seccions i novetats

•  L'Eliana presenta la nova edició del festival de curtmetratges

El festival de curtmetratges ‘l'Eliana Cinema’ presentarà públicament dimecres que ve, 30 de març, les bases de participació d'aquesta nova edició que se celebrarà el pròxim mes de setembre, així com els premis, el programa o la composició del jurat. L'acte tindrà lloc a les 19.30 hores al Nou Espai del Centre Sociocultural i estarà amenitzat amb la interpretació de melodies de pel·lícula interpretades en directe per la soprano Mª José Bes i el pianista José Luis Faulí.

La principal novetat d'aquesta VI edició serà la incorporació de la secció ‘Cinema a l’escola’, en el qual l'alumnat dels centres d'ensenyament realitzarà un curt que optarà a premi i reconeixement en la seua categoria. Per descomptat, comptarà amb la secció principal del festival ‘72 hores’, que consisteix en el rodatge d'un curtmetratge en tres dies en una localització de l'Eliana designada per sorteig. Un repte a la inspiració, la rapidesa i al bon fer. L'esdeveniment se celebrarà del 9 al 17 de setembre i comptarà amb nombroses i variades activitats relacionades amb el cinema obertes al públic interessat.

‘L'Eliana Cinema’, organitzat per l'Associació Cultural LeCinema i la Regidoria de Cultura, té com a objectiu desenvolupar noves trajectòries al cinema contribuint a l'exposició i visualització de l'enginy cinematogràfic que abunda entre la joventut local, persones aficionades i professionals del sector.

Eva Santafé, edil de Cultura, ha animat a la ciutadania a no perdre's aquesta presentació púbica per a conèixer tots els detalls i les novetats d'aquest consolidat certamen que s'ha convertit ja en “una cita ineludible per als amants del sèptim art”.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon