Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Unió Democràtica de Pensionistes de Vilamarxant celebra Assemblea anual amb presencia de l'alcalde

Durant la cita, els representants de l'associació han aprovat els comptes dels últims anys i han debatut sobre el funcionament i l'organització de la Unió Democràtica de Pensionistes, una entitat fonamental per a les persones majors de Vilamarxant per la seua labor.

Així mateix, en l'Assemblea també s'han presentat als tres nous membres de la Junta que participaran durant els pròxims mesos en la presa de decisions.

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, mostra el seu suport a les persones majors del municipi

“Sempre és un plaer participar en totes les accions de la Unió Democràtica de Pensionistes de Vilamarxant, ja que és una entitat fonamental per al desenvolupament del municipi i, especialment, de les persones majors del poble”, ha destacat el primer edil, qui ha recalcat l'excel·lent treball que desenvolupa per al benestar de les persones majors.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon