Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona projecta un Centre Social en Vista Calderona, el quart dels que obri en les urbanitzacions

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat a l’Associació veïnal Vista Calderona el projecte del nou Centre Social que es construirà la urbanització. Es tracta d’un edifici multiús que s’ubicarà al nucli residencial i que servirà de punt de trobada i espai per a l’organització de les activitats tant de l’ajuntament com l’associació veïnal.

El de Vista Calderona serà el quart Centre Social que l’Ajuntament construïsca a les urbanitzacions de la localitat, després que en 2018 s’adjudicaren els primers centres de la Rascanya i la Sima, als que posteriorment es va sumar el de la Malladeta.

Es tracta d’una construcció de 156 m2 i que disposa d’una sala polivalent, 2 magatzems, 2 banys, 2 oficines per a ús de l’Ajuntament i l’associació veïnal i una cuina. L’Ajuntament té prevista una partida de 120.000 euros per a la seua construcció.

El Centre Social està previst que s’ubique al centre del nucli residencial, en una zona tancada al trànsit i que ja disposa d’una zona d’aparcament i un parc infantil.  A més, està a prop de la parada de l’autobús urbà, el que facilitaria l’ús per part del veïnat de les urbanitzacions del voltant.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon