Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

San Antoni: la "cancha del mercat" i la denominada Casa del Major entren en funcionament una vegada acabades les obres

S'han realitzat les dues obres que van començar en diferents fases, però que ja han sigut concloses.

La pista o "cancha del mercat"

D'una banda és  l'espai situat en la part posterior del que va ser el Mercat i que tenia eixe nom per situar una pista per a bàsquet. Hui dia eixa obra ha acabat i s'ha convertit en un espai tancat, que pot ser usat per a la realització d'activitats institucionals i culturals. En ple centre. 

Es tracta del mateix lloc en el qual es va realitzar la presentació del projecte de la Casa de Cultura. En el local, "d'una banda, s'ha procedit al tancament de la instal·lació del carrer Daltà amb materials impermeables, s'ha condicionat el paviment i s'han instal·lat finestres, donant lloc a un espai més confortable i segur per a la realització d'activitats institucionals i culturals".



La Casa del Major

D'altra banda, la que ara es dona a conéixer també com a Casa del Major és el resultat de l'adaptació i adequació d'una sala molt deteriorada, situada en la mateixa "manzana que la cancha". A aquest espai se li ha obert un accés des de la plaça Diputació (entre el bar de concessió que es va denominar Llar de la 3a edat i el local que utilitza correus).

 En aquest espai "s'han renovat els banys i s'ha realitzat una reforma integral del local del major, situat en la Plaça Diputació. S'han condicionat parets i sostres per a aïllar tèrmica i acústicament l'espai, s'ha obert un nou accés pel carrer Olmos i s'han canviat finestrals per a aconseguir un espai més il·luminat, obert i còmode per als usuaris". De fet, " ja han començat a acollir els tallers per a persones majors que impulsa l'Ajuntament, i tant usuaris com professorat han destacat la comoditat que ofereixen aquestes instal·lacions" segons informa l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon