Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant treballa sobre els punts més afectats per les pluges en l'extraradi

L'última actuació que s'ha dut a terme ha sigut en un camí adjacent a la Urbanització Monte Horquera on cada vegada que plou deixa incomunicats als veïns dels habitatges disseminats.

Així, l'àrea dirigida per Gabriel Castellano ha buscat una solució per a les aigües pluvials que es concentren en la zona i que ho converteixen en intransitable per als veïns. Així mateix, ha començat la reparació d'un dels murs de la plaça principal de Monte Horquera, que va caure després d'un episodi de fortes pluges.

D'esta manera, els tècnics estan instal·lant uns drenatges que permetrà que les aigües pluvials es canalitzen de manera correcta. Després de les primeres actuacions, el camí es asfaltarà perquè veïns i visitants puguen transitar sense problemes.

Gabriel Castellano, regidor d'Obres i Serveis, ha destacat l'important treball que es realitza: "Continuem treballant pel benestar dels veïns de l'extraradi i a poc a poc arreglarem totes les dificultats amb les quals es troben".

"L'Ajuntament vol el benestar de tots els nostres veïns, ja residisquen en el nucli urbà com en les àrees de l'extraradi. L'important és que qualsevol persona que residisca en el nostre terme puga viure en perfectes condicions", ha agregat Castellano.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon