Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'acte ‘Poesia Completa’ d'Antoni Ferrer es va celebrar a l'Eliana el divendres passat

L'acte, celebrat divendres passat, va comptar amb la participació de la vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó. 

El Nou Espai del Centre Sociocultural va acollir divendres passat, 11 de febrer, la presentació del llibre ‘Poesia Completa 1979-2021’ de l’elianer Antoni Ferrer. Un volum únic editat per la Institució Alfons el Magnànim i que està destinat a convertir-se en un referent en el panorama de la poesia moderna i contemporània.

L'acte, va comptar amb la intervenció del mateix autor, de la vicepresidenta de la Diputació de València, Mª Josep Amigó, i de l'alcalde, Salva Torrent. La taula de debat va sumar la participació del també poeta Jesús Giron i de Vicent Berenguer, director de la col·lecció. Tots ells van coincidir a reconéixer a una figura imprescindible que ha elaborat al llarg d'aquests anys una poesia vitalista de gran bellesa i riquesa lèxica. 

L'obra de Ferrer, nascut a l'Alcúdia de Crespins i veí de l'Eliana des de fa més de 25 anys, és una esplèndida síntesi d'actualitat i tradició viva. La seua poesia s'ha publicat gradualment al llarg d'èpoques difícils de la història i, en el present, cohabita amb diverses generacions poètiques entre les quals Ferrer és un referent de prestigi.

El primer edil, Salva Torret va destacar el gran arrelament de l'autor a la localitat i la qualitat de la seua obra. “Un autèntic tresor que convide, decididament, a descobrir”, va recomanar.



Antoni Ferrer

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon