Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha visitat la Fundació laboral de la Construcció a Bétera

Durant la visita ha estat acompanyada de la alcaldessa Elia Verdevio.

La visita ha servit per a establir línies de treball que podran beneficiar-se tant el personal tècnic dels ajuntaments que conformen la pròpia mancomunitat, com a empreses relacionades amb la construcció i per descomptat, tota la ciutadania de Camp de Túria.

A partir d'ara, es tracta de materialitzar amb jornades, accions formatives, visites i trobades per a posar els recursos tècnics de la Fundació Laboral de la Construcció al servei dels interessos de la comarca.

La comitiva ha visitat les noves instal·lacions de la Fundació i ha conegut de primera mà el treball que realitzen des d'aquesta organització. El president de la Fundació, Francisco Zamora, ha guiat la cita al costat de la gerent, María José Juan-Senabre; els vicepresidents Josep Albors i Daniel Argente; i per la secretària Mª Carmen Asensi.

Una cita que ha servit, a més, perquè tant la Fundació Laboral de la Construcció com la Federació Valenciana d'Empresaris de la Construcció (FEVEC) mostren el seu interès per formar part de l’Acord Camp de Túria com a membres de ple dret.

La presidenta de la Mancomunitat ha destacat la importància que totes les administracions i organitzacions “treballem a millorar l'ocupabilitat dels nostres veïns i veïnes. La formació és molt important per a poder afrontar amb garanties la incorporació en el món laboral. Col·laborant entre tots, Camp de Túria podrà donar resposta a les necessitats de la seua població”.

Per part seua, l'alcaldessa de Bétera ha indicat que a Bétera “continuem apostant per polítiques actives de formació i ocupació amb l'objectiu de fomentar la inserció laboral de tots aquells veïns i veïnes del nostre municipi. Les nostres polítiques han situat a Bétera com una de les localitats de la comarca on més ha descendit l'atur”. “En aquest sentit és un orgull per a Bétera comptar amb aquestes instal·lacions tan actuals i modernes que ajudaran a millorar la competitivitat i generar treball de qualitat”, ha manifestat Verdevío.

“Ha sigut un plaer conèixer les instal·lacions de la Fundació i des de hui mateix ens posem a treballar per a materialitzar totes les accions que poden beneficiar al conjunt de la nostra societat”, ha conclòs Celda.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon