Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Iván Ferreiro portarà al juny la seua 'Gira Canciones' a Burjassot


   El cantant Iván Ferreiro actuarà el pròxim 25 de juny en l'Auditori de Burjassot (València) en un xou inclòs en la 'Gira Canciones'.

   Després de l'èxit en 2021 amb 'Cuentos y Canciones', el 25 de juny Iván Ferreiro tornarà a València, però aquesta vegada acompanyat per la seua banda habitual. En aquest espectacle sonaran, a més de les cançons més representatives dels seus set discos en solitari, alguns himnes de la seua època en Piratas, informa Music Republic en un comunicat.

   "Tinc ganes de cantar més i de parlar menys. Tinc ganes de tocar amb els meus amics i gaudir d'aquestes cançons, abans d'eixir amb nou disc en 2023. Vull passar-ho bé i celebrar", diu l'artista.

   Iván Ferreiro anirà acompanyat per la seua banda habitual: Iván Ferreiro irá acompañado por su banda habitual: Ricky Falkner (Love of lesbian, Egon Soda), Xabi Molero, Pablo Novoa (Golpes Bajos, La Banda de Leit Motiv), Emilio Saiz, Marta Toro i Amaro Ferreiro.

   Les entrades eixiran a la venda aquest dijous, 23 de febrer, a les 14.00 hores en Wegow.com.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon