Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Famílies amb persones amb diversitat funcional de Riba-roja podran tindre ajudes al transport durant 2021 al 2024

L'Ajuntament fixa les bases per a la concessió de les ajudes municipals 

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat les bases que regiran les ajudes al transport dirigides a les famílies que tinguen persones amb diversitat funcional i que tindran una vigència entre els anys 2021 i 2024. Aquestes beques al transport podran aconseguir fins a un total de 500 euros a l'any per a cadascun dels beneficiaris durant el període en el qual estiga vigent el programa. 

Les bases tenen com a objectiu principal fixar les ajudes destinades a atendre les necessitats socials i suport a les famílies de Riba-roja de Túria amb algun membre amb diversitat funcional, entre les quals cal citar aquelles ajudes i prestacions econòmiques que s'han destinat a pal·liar o resoldre els problemes de mobilitat expressats per l'impediment social d'accés a una educació o tractament específic. 

Les famílies destinatàries d'aquestes ajudes hauran de complir els requisits que es marquen en les bases per a rebre les ajudes econòmiques. Entre aquests requisits cal citar la necessitat d'estar empadronats a Riba-roja de Túria, tindre reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%, acreditar la condició d'alumnes durant els anys 2021 a 2024, no tindre accés a altres ajudes de l'administració, acceptar les condicions de la intervenció social si es requereix i la resta de requisits continguts en la llei General de Subvencions. 

La concessió de les ajudes comporta una sèrie d'obligacions, entre les quals cal citar l'obligació de realitzar l'activitat i adoptar el comportament que fonamenta la concessió de la subvenció, justificar davant l'òrgan concedent el compliment dels requisits, sotmetre's a les actuacions de comprovació, acreditar que es troba al corrent de les seues obligacions tributàries i reintegrar la quantitat si fora necessari. 

Les bases de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria marquen, també, les causes que s'estableixen per a aquells casos en els quals es denegaren les ajudes en cas que així ho dictaminara l'òrgan competent, com el cas de no complir els requisits exigits, la falsedat de les dades declarades per la persona sol·licitant, no haver completat la documentació sol·licitada o no haver justificat la percepció de les ajudes o subvencions concedides en ocasions anteriors. 

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha destacat   “el compromís que té aquest ajuntament i aquest equip de govern per continuar atenent les necessitats de les persones amb diversitat funcional, tal com fet en els últims anys, per això, continuarem fixant la mateixa línia de destinar més recursos econòmics i humans per a atendre'ls com es mereixen”.



 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon