Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els nous agents d'innovació de la Mancomunitat Camp de Túria visiten els municipis

Els agents han començat a visitar als ajuntaments de la comarca per a donar a conèixer el nou servei posat en marxa per l'ens supramunicipal.

En aquest sentit, la nova agent d'innovació comercial i el nou agent d'innovació industrial s'estan citant tant amb regidors responsables de les àrees en qüestió com amb els AEDLS dels municipis de Casinos, Nàquera, Vilamarxant, Riba-roja de Túria, La Pobla de Vallbona i Bétera.

En les pròximes setmanes les reunions es concretaran amb la resta de pobles que conformen Camp de Túria. L'objectiu d'este nou servei és donar eines i coneixements per a obrir les oportunitats que ofereix la innovació tant en el sector comerç com en el d'indústria.

A més, els agents han transmès als ajuntaments que estan en disposició d'ajudar les empreses que vulguen acollir-se a les ajudes del Kit Digital posades en marxa pel Govern d'Espanya i que ajudaran en la millora de la digitalització de les empreses.

Un altre dels principals objectius d'aquest nou servei és el de generar un HUB de Proveïdors de serveis d'informàtica i digitalització a la comarca. Crear un espai en el qual les empreses que poden resoldre els reptes de la digitalització de les empreses de Camp de Túria es donen a conèixer.

En definitiva, es “tracta d'acostar la innovació al nostre teixit comercial i industrial. Treballem perquè la comarca cresca, progresse i siga capaç d'aprofitar els reptes per a fer-se més fort”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon