Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Conservatori de Llíria celebra la I Convenció Internacional de Flauta de la ciutat



Diversos tallers i conferències amb solistes i professors europeus es donaran cita el primer cap de setmana d'abril


El Conservatori Professional de Música de Llíria celebrarà de l'1 al 3 d'abril la primera Convenció de Flauta de caràcter internacional, en la qual podran participar flautistes de tots els nivells, tant del propi centre edetà com d'uns altres.

La Convenció de Flauta constituirà un fòrum de trobada entre artistes nacionals i internacionals de reconegut prestigi, professorat i alumnat, que podran assistir a una gran varietat d'activitats com a recitals, classes magistrals, tallers o exposicions. A més, suposarà una oportunitat per al Conservatori de projectar la seua imatge a nivell internacional fent honor a la denominació de Llíria com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO.

Esta iniciativa està organitzada per la Regidoria d'Infraestructures Educatives, Turisme i Ensenyaments Artístics. El seu responsable, l'edil Paco García, ha destacat "la gran labor i coordinació realitzada des del Conservatori per la directora Amparo Esteve i la cap del departament de vent fusta, Mª del Mar Martínez, en l'elaboració d'un programa d'activitats que compta amb grans intèrprets mundials i temàtiques pedagògiques per a este instrument".

Este esdeveniment, ha assenyalat García, "comptarà amb flautistes de reconegut prestigi internacional, com Vicens Prats, flauta solista de l'Orquestra de París i professor de l'ESMUC i de l'Escola Normal de Música de París; Mario Caroli, professor de l'Acadèmia Superior de Música d'Estrasburg i càtedra de flauta de la Hochschule für Musik de Friburg; i Francisco López, flauta principal de l'Orquestra Filharmònica d'Oslo i de l'OBC de Barcelona".

A més, les persones participants podran assistir a tallers i conferències d'interés general, com a entrenament mental per a músics, coaching, respiració, ioga, manteniment de l'instrument o xarxes socials, impartits per especialistes com Guillermo Dalia, doctor en psicologia; Juan Val, flautista i autor d'un conegut blog; Vicent Veses professor de trombó i de ioga; i Raúl Pérez, professor de flauta i tècnic especialista en este instrument. A estos tallers poden assistir músics de qualsevol especialitat.

Finalment, tindran l'oportunitat de conéixer els productes dels expositors Artis Store i Euromúsica Fersan, i s'oferirà un punt de reparació gratuïta de flautes per a les persones participants que ho desitgen. La clausura de la Convenció estarà a càrrec de l'Orquestra de Flautes del Conservatori.

Les inscripcions per a participar estaran obertes fins al pròxim 11 de març. El preu és de 25 euros per a l'alumnat del Conservatori de Llíria i 50 € per a altres centres.
 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon